Изабрана вест

Да ли размишљате о каријери у настави? Да ли верујете у моћ образовања? Верујете ли да је професија наставника позив, један од начина да се мења свет, креира будућност? Питате ли се шта је и како функционише ученичка заједница? Могуће је да нисте сигурни који су изазови ове професије? Шта је оно што заиста мотивише и доноси огромно  задовољство када се определите за наставничку професију као позив?
Ово су само нека питања на које ћете добити одговоре уколико се придружите у уторак 13. фебруара 2024. у 14 часова на новој Зум кафици.
У гостима ће бити Борко Петровић, наставник енглеског језика, проглашен за „најбољег едукатора Србије” 2017. и за најбољег наставника на свету 2022. године. Борко за себе каже да је просветитељ, никада просветар. Ентузијаста, мотиватор, предузетник, "извођач образовних радова" у сваком смислу. Патриота који воли своје село, свог град и своју земљу толико да верује да ће квалитетно образовање које пружа својим ученицима и колегама широм Србије спасити свет.
Пријаве путем линка овде.
„Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања студената Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду.

05-02-24
Остале вести
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011