Успешни студенти

Награде за најуспешније студенте додељују се сваке године на Дан Факултета. Овогодишњи лауреати су:

 

Студент генерације студијски програм Грађевинарство ЈОВАН ВУЧЕНОВИЋ просечна оцена 9,41

 Награда из Фонда проф. Владимира Королије студенту са највећом просечном оценом у току студирања на модулу Конструкције 

 

Студент генерације студијски програм Геодезија и геоинформатика СТЕФАН КРСТИЋ просечна оцена 9,18

 

→ Награда из Фонд академика проф. Ђорђа Лазаревића за најбољи мастер рад из области Бетонских конструкција МИЛЕНА ТОМИЋ "Сеизмички прорачун и димензионисање плоча директно ослоњених на стубове у оквиру конструкција које се класификују као систем зидова".

 

→  Награда из Фонда проф. Илије Стојадиновића – Ике, ГП „Мостоградња“ за најбољи мастер рад из области Бетонских мостова ОЛИВЕРА БАЈИЋ-РИСТИЋ "Мост на магистралном путу (натпутњак преко аутопута)". Постер који илуструје награђени мастер рад можете погледати овде.

 

→ Награда из Фонда проф. др Бранка Зарића за најбољи мастер рад из области Металних конструкција ИВАН НАЦКОВ "Носивост центрично притиснутих елемената I - пресека од челика високе чврстоће". Постер који илуструје награђени мастер рад можете погледати овде.

 

→ Награда из Фонда академика проф. др Милана Ђурића за изузетне резултате постигнуте на групи предмета Теорија Конструкција ЈОВАН ВУЧЕНОВИЋ просечна оцена 9,41.

 

→ Награда из Фонда предузећа „ЕХТИНГ“ за изузетне резултате постигнуте на предметима Катедре за хидротехнику и водно-еколошко инжењерство ЈАСМИНА МОСКОВЉЕВИЋ просечна оцена 9,18.

 

 Награду из Фонда Института за хидротехнику и водно-еколошко инжењерство за најбољи мастер рад на модулу Хидротехника и водно-еколошко инжењерство ДУШАН МАРЈАНОВИЋ "Прогноза промене нивоа на водомерним станицама применом вештачких неуронских мрежа". Постер који илуструје награђени мастер рад можете погледати овде.

 

→ Награда из Фонда проф. др Вујице Јевђевића најбољем студенту на модулу Хидротехника и водно-еколошко инжењерство НЕВЕНКА БАШИЋ просечна оцена 9,78.

 

→ Награда из Фонда Института за саобраћајнице и геотехнику за најбољи мастер рад на модулу Путеви, железнице и аеродорми  ФИЛИП ПЈЕВИЋ  "Идејно решење денивелисане раскрснице "Бумбарево брдо" на северној варијанти државног пута Ia реда Крагујевац - Мрчајевци". Постер који илуструје награђени мастер рад можете погледати овде.

 

→ Награда из Фонда Института за саобраћајнице и геотехнику за најбољи мастер рад из области Геотехнике ЈОВАНА ОБРАДОВИЋ "Пројекат санације клизишта на локацији Паприковац, Бања Лука". Постер који илуструје награђени мастер рад можете погледати овде.

 

→ Награда из Фонда Института за геодезију и геоинформатику за најбољи мастер рад на студијском програму Геодезија и геоинформатика ВЛАДАН БОШКОВИЋ "Анализа стабилности контролних тачака применом Карлсруе методе". Постер који илуструје награђени мастер рад можете погледати овде.

 

 Награда из Фонда проф. др Миливоја Симића за најбољи студентски научни рад реализован у сарадњи са Лабораторијама за електронику и грађевинску физику СОФИЈА НАОД "History of geodetic works in Vojvodina (Northern Serbia) and use of old maps in Serbian national spatial data infrastructure". Постер који илуструје награђени студентски научни  рад можете погледати овде.

 

-Награда из Фонда Института за управљање пројектима у грађевинарству за најбољи завршни рад на Катедри за управљање пројектима у Грађевинарству НИКОЛА КНЕЖЕВИЋ "Пројекат организације и технологије грађења стамбено-пословног објекта на урбанистичкој парцели бр. 14 ДУП "Момишићи А зона" у Подгорици". Постер који илуструје награђени завршни рад можете погледати овде.

! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011