Успешни студенти

Награде за најуспешније студенте додељују се сваке године на Дан Факултета. Овогодишњи лауреати су:

 

Студент генерације студијски програм Грађевинарство МАТИЈА БОШКОВИЋ просечна оцена 9,94

 Награда из Фонда проф. Владимира Королије студенту са највећом просечном оценом у току студирања на модулу Конструкције 

 

Студент генерације студијски програм Геодезија и геоинформатика ЛУКА ЈОВИЋ просечна оцена 9,03

 

→ Награда из Фонд академика проф. Ђорђа Лазаревића за најбољи мастер рад из области Бетонских конструкција НОВАК ЈОКСИМОВИЋ  "Претходно напрегнута конструкција приступне рампе моста".

 

→  Награда из Фонда проф. Илије Стојадиновића – Ике, ГП „Мостоградња“ за најбољи мастер рад из области Бетонских мостова ПАВЛЕ ЈАНКОВИЋ "Мост на десној траци ауто-пута Београд Зрењанин-Нови Сад на стационажи 57+319.65.

 

→ Награда из Фонда проф. др Петра Мицића за најбољи мастер рад из области Металних конструкција ДЕЈАН ЂОРЂЕВИЋ "Анализа и прорачун носеће конструкције пешачког моста од алуминијумских легура".

 

→ Награда из Фонда академика проф. др Милана Ђурића за изузетне резултате постигнуте на групи предмета Теорија Конструкција МАТИЈА БОШКОВИЋ просечна оцена 9,94.

 

→ Награда из Фонда предузећа „ЕХТИНГ“ за изузетне резултате постигнуте на предметима Катедре за хидротехнику и водно-еколошко инжењерство ЈОВАНА ВИЋАНОВИЋ просечна оцена 9,68.

 

 Награду из Фонда Института за хидротехнику и водно-еколошко инжењерство за најбољи мастер рад на модулу Хидротехника и водно-еколошко инжењерство ПАВЛЕ КАФЕЏИСКИ "Развој и имплементација методологије за пројектовање унутрашњих канализационих инсталација помоћу визуелног програмирања у БИМ окружењу.

 

→ Награда из Фонда проф. др Вујице Јевђевића најбољем студенту на модулу Хидротехника и водно-еколошко инжењерство НЕМАЊА РАК просечна оцена 9,67.

 

→ Награда из Фонда Института за саобраћајнице и геотехнику за најбољи мастер рад на модулу Путеви, железнице и аеродорми  ПЕТАР ПЕТРОВИЋ "Идејно решење денивелисане раскрснице на прикључку Руске улице на Булевар војводе Мишића у Београду.

 

→ Награда из Фонда Института за саобраћајнице и геотехнику за најбољи мастер рад из области Грађевинске геотехнике МИЛЕНА РАКОВИЋ "Пројекат темељне конструкције ветрогенератора према задатим нацртима.

 

→ Награда из Фонда проф. др Наталије Братуљевић-Машановић за најбољи мастер рад из научних области Референтне геодетске мреже и Одређивање гравитационог поља НИКОЛА ПАУНКОВИЋ "Одређивање положаја фазног центра GNSS пријемника на терену.

 

 Награда из Фонда Института за геодезију и геоинформатику за најбољи мастер рад на студијском програму Геодезија и геоинформатика ВОЈКАН МИЛИЈАШЕВИЋ "Развој модула за трансформацију координата у оквиру R пакета Surveyor.

 

Награда из Фонда Института за управљање пројектима у грађевинарству за најбољи дипломски  рад на Катедри за управљање пројектима у Грађевинарству МИХАИЛО ЧАКАРЕВИЋ "Пројекат организације и технологије грађења за објекат основне школе "Никола Тесла" у насељу Лештане, општина Гроцка, Београд".

 

Награда из Фонда Института за управљање пројектима у грађевинарству за најбољи мастер рад на Катедри за управљање пројектима у Грађевинарству НИКОЛА КНЕЖЕВИЋ  "Пројекат организације и технологије грађења стамбеног објекта у Подгорици, на уп. бр. 5, 6 и 7, у захтеву ДУП-а".

 

Награда из Фонда проф. др Миливоја Сарића за најбољи студентски научни рад реализован у сарадњи са Лабораторијама за електронику и грађевинску физику ПЕТАР ПРАШТАЛО "Using of low cost moisture sensors in laboratory experiments.

! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011