Отворени дан

Мој избор је ГРФ!
Отворени дан у свечаној сали

Сваке године  Грађевински факултет организује манифестацију под именом Отворени дан. Тада се примају сви заинтересовани средњошколци - будући студенти и упознају се са студијским програмима, наставницима и ресурсима који ће им стајати на располагању уколико се одлуче да упишу наш факултет.  

Као најава Отвореног дана, суботом од 12 часова (29. јануара, 12. фебруара и 12. марта) одржаће се онлине презентације Грађевинског факултета средњошколцима. На презентацијама ћете сазнати све у вези са студирањем на Грађевинском факултету: студијски програми, предмети, организација наставе, професионална каријера, и још много тога, а имаћете могућност и директно да постављате питања наставницима, представницима управе, студентске службе и студентског парламента.

Презентацијама можете приступити једноставним кликом на линк из табеле доле, а који можете наћи и на нашим друштвеним мрежама. Због специфичне ситуације, Отворени дан ће ове 2022. године бити oрганизован онлајн преко ју-тјуб канала Грађевинског факултета, у суботу,  26. фебруара од 12 до 14 часова:

 https://zoom.us/j/92176099626

Овом приликом будући грађевинци и геодете сазнаће више о нашој високо цењеној струци, о могућностима које их очекују када заврше факултет, о томе шта се изучава на појединим студијским програмима: Грађевинарство, Геодезија, Геоинформатика, Заинтресовани ученици ће кроз видео снимке имати прилику да се упознају са досадашњим активностима Грађевинског факултета као и да чују изјаве и утиске наших студената прве и друге године

Дођите нам опет, ми смо ту због вас!

 

ТЕРМИНИ ЗООМ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА У БЕОГРАДУ УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА

Субота,  29. јануар 2022.     зоом линк    

Субота, 12. фебруар 2022.     зоом линк    

Субота, 12.  март 2022.     зоом линк    

! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011