Изабрана вест

Удружење инжењера консултаната Србије – ACES у сарадњи са Грађевинским факултетом Универзитета у Београду вас позива да се пријавите и резервишете своје место потпуно новој дводневној обуци:
,,КОМУНИКАЦИЈА НА ГРАЂЕВИНСКИМ ПРОЈЕКТИМА“, која ће се одржати 05 – 06. децембра 2023. године у Београду

Грађевински пројекти често не испуњавају циљеве и оптерећени су проблемима у реализацији. Многи проблеми се могу довести у везу са комуникацијом на пројектима која није на задовољавајућем нивоу. Подизањем квалитета комуникације може се значајно унапредити постојеће стање и побољшати успех свих учесника на грађевинским пројектима.
За успостављање сврсисходне комуникације на пројектима неопходан је мултидисциплинарни приступ, јер је, осим инжењерског знања, потребно познавати вештине комуникације, применити савремене методе дигитализације и поседовати одговарајућа знања из управљања пројектима.

Циљ курса: Упознавање полазника са најбитнијим аспектима комуникације на грађевинским пројектима, као и стицање вештина за примену наученог на конкретним пројектима.

Опис курса: Курс је организован у шест сесија које укључују предавања и радионице. Детаљну агенду можете по гледати у Позивном писму.

Циљна група: виши и средњи менаџмент грађевинских предузећа, као и стручњаци различитог профила заинтересовани за област управљања грађевинским пројектима.

Предавачи: др Зоран Стојадиновић, Олга Свобода и Милан Јевтић.

Метод рада на курсу: предавања, примери, радионица и дискусија.

Пријавне формуларе за обуку слати на имејл fidic@aces.rs најкасније до 01. децембра 2023.

Више информација овде.

13-11-23
Наука и струка
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011