Изабрана вест

Грађевински факултет обавештава своје студенте да су отворене пријаве за учешће на Међународној летњој школи под називом „Нови интегрисани приступи за сеизмичка побољшања јадранских и јонских историјских урбаних центара”. Конкурс  је отворен за студенте који похађају основне студије и одслушали су предмет Динамика конструкција и земљотресно инжењерство. Летња школа подразумева комбинацију активности уживо и онлајн предавања.

На сесијама уживо студенте ће угостити Алма Матер Студиорум – Универзитет у Болоњи од 29. августа до 2. септембра 2022. године.

Летња школа се организује у оквиру Erasmus+ Blended Intensive Programme (BIP)  са Алма Матер Студиорум – Универзитетом у Болоњи као координатором и универзитетима у Београду (РС), Загребу (ХР), Задру (ХР) и Криту (ГР) као партнерима.

Студенти који буду селектовани да похађају летњу школу добиће Еразмус+ стипендију.

Конкурс за пријаве ће бити отворен до 20.05. преко линка овде.

Све информације које су битне студентима за ову пријаву налазе се у делу Additional Information на почетној страни конкурса. Студенти се моле да благовремено приложе адекватну документацију у складу са тим информацијама.

 

11-05-22
Студије
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011