Све вести на сајту

Видео снимак можете погледати овде.

02-07-20
Изабери ГРФ

Прелиминарну ранг листу за упис у прву годину основних академских студија погледајте овде

Грађевинарство

Геодезија и геоинформатика

Обавештење о евентуалним приговорима пронађите овде.

01-07-20
Упиши се

 

Данас је 516 кандидата, који су конкурисали на Грађевинском факултету, полагало пријемни испит. Трема, узбуђење, неизвесност али и велика жеља и очекивање да ће се труд и знање исплатити. Захваљујемо се свим кандидатима на интресовању за студије na нашем Факултету и желимо им срећу и успех на конкурсу за упис прве године.

 

30-06-20
Упиши се

Решења пријемног испита из математике за упис у школску

2020/2021. годину можете преузети овде.

30-06-20
Упиши се

У петак, 26.06.2020. истекао је рок за пријаву за полагање пријемног испита из математике на Грађевинском факултету. Највећи број свршених средњошколаца искористио је опцију еПријаве чиме је комплетан процес обављен на даљину. Укупно је пријављено 516 кандидата који конкуришу за 400 места на првој години студија.  За студијски програм Грађевинарство пристигле су 462 пријаве, а за студијски програм Геодезија и геоинформатика 90 пријава.
Полагање пријемног испита биће одржано у раније објављеном термину, у уторак, 30.06.2020. од 15ч, у салама и амфитеатру Грађевинског факултета. Распоред кандидата по салама можете видети овде, а исти је објављен и на табли у аули факултета.  На улазу у зграду факултета биће постављен Инфо пулт од 14ч на коме ћете од наших студената, ваших будућих колегиница и колега, добити све додатне информације. Испред сале назначене у распореду кандидати треба да буду најкасније у 14:45.
Нашим будућим студентима желимо пуно среће и одличан успех на пријемном испиту! Изаберите ГРФ јер је студирање на Грађевинском факултету у Београду - Основ за велика дела.

29-06-20
Изабери ГРФ

Распоред кандидата по салама за полагање пријемног испита из математике може се видети овде. Моле се кандидати да провере своје личне податке, податке о просечним оценама из средње школе, као и податак о студијском програму на који су конкурисали. Уколико кандидат има примедбу подноси жалбу на тачност објављених података  29. јуна у периоду од 9 до 12 часова у просторијама Службе за студентска питања.

26-06-20
Упиши се

У Библиотеци и на сајту Грађевинског факултета налази се Извештај комисије о прегледу и оцени докторске дисертације Душана Исаиловића, маст.инж.грађ.под насловом:

„ДИГИТАЛНИ ПРИКАЗ ОШТЕЋЕНИХ АРМИРАНОБЕТОНСКИХ МОСТОВА“

„DIGITAL REPRESENTATION OF AS-DAMAGED REINFORCED CONCRETE BRIDGES“

 

Комисија у саставу:

1. Проф. др Раде Хајдин, дипл. грађ. инж  

2. Проф. др Милош Ковачевић, дипл.ел. инж.

3. Доц. др Ђорђе Недељковић, дипл.грађ.инж.

4. Проф. др MarkusKönig, шеф Kатедре за информатику у грађевинарству на Факултету     грађевинарства и инжењерства животне средине Универтзитета Ruhr, Бохум, Немачка

5. Др Игор Светел, Иновациони центар Машинског факултета Универзитета у Београду

 

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 24.07.2020. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

25-06-20
Студије

Грађевински факултет у Београду у сарадњи са Асоцијацијом инжењера консултаната организује двоневни курс под насловом: УПРАВЉАЊЕ ИНВЕСТИЦИОНИМ ПРОЈЕКТИМА у Србији, Босни и Херцеговини, Северној Македонији и Црној Гори – основни курс. Предавач је В.проф.др Зоран Стојадиновић, дипл.инж.грађ. Све детаље позива можете наћи овде.

Заинтересовани кандидати се могу пријавити овде.

23-06-20
Наука и струка

Обавештавамо све заинтересоване кандидате да је продужен рок за електронску пријаву за полагање пријемног испита. Кандидати се могу пријавити електронски, путем портала prijemni.grf.bg.ac.rs до СРЕДЕ 24.06.2020. у 23:59 часова. Сви кандидати који пре истека рока унесу личне податке, започети поступак пријаве моћи ће да заврше електронским путем или предајом докумената на шалтеру студентске службе Факултета. Сви кандидати који до истека предвиђеног рока не започну поступак електронске пријаве (не унесу личне податке), пријаву ће морати да поднесу у просторијама Факултета.

22-06-20
Упиши се

Почела је онлајн пријава за пријемни испит. Пријаву можете попунити ОВДЕ.

16-06-20
Упиши се
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011