Све вести на сајту

Baldinistudio International у сарадњи са професорима Грађевинског факултета Београда, Суботице и ФТН Нови Сад, одржаће бесплатан вебинар на тему " Зашто БИМ у образовању ? ".  Учесници ће се потрудити да дају одговор на ово питање и објасне значај БИМ-а у образовном систему.

Саговорници ће  бити доц. др Ненад Фриц, продекан за наставу Грађевинског факултета у Београду, Универзитет у Београду, проф. др Данијел Кукарас, проф. Грађевинског факултета Суботица, Универзитет у Новом Саду и проф. др Игор Пешко, проф. Факултета техничких наука у Новом Саду, Универзитет у Новом Саду.

Придужите  се и сазнајте све што вас интересује на ову тему путем линка овде.

 

26-05-20
Наука и струка

У Библиотеци и на сајту Грађевинског факултета налази се Извештај комисије о прегледу и оцени докторске дисертације Ведрана Царевића, маст.инж.грађ.под насловом:

Утицај прслина на механизме детериорације и трајност армиранобетонских конструкција

INFLUENCE OF CRACKS ON THE DETERIORATION MECHANISMS AND DURABILITY OF REINFORCED CONCRETE STRUCTURES

 

Комисија у саставу:

1. Проф. дрСнежана Маринковић, дипл.грађ.инж.

2. В. проф. др Иван Игњатовић, дипл.грађ.инж.

3. Проф. др. Властимир Радоњанин, дипл.грађ.инж., /Факултет техничких наука Универзитета у Новом Саду/

4. Доц. др Бранко Шавија, дипл.грађ.инж., /Технички универзитет у Делфту, Холандија/

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 23.06.2020. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

25-05-20
Наука и струка

Од дана 21.05.2020. године омогућено је пријављивање испита за први јунски рок школске 2019/20. године. Обавештење о начину приојаве испита можете прузети овде.

21-05-20
Студије

 

На основу одлуке Катедре за геодезију и геоинформатику (бр. 8/2020), у поступку пријаве докторске дисертације биће одржана одбрана приступног рада у среду од 12 часова у сали 141.
Радни наслов докторске дисертације је Семантичка сегментација облака тачака добијеног ласерским скенирањем из ваздуха коришћењем метода машинског учења кандидата Ненада Бродића.

 

18-05-20
Наука и струка

Обавештавају се полазници припремне наставе за полагање пријемног испита из математике да ће се наредни час одржати у СУБОТУ 23.05.2020. године. Настава ће се одржати у салу 225, на другом спрату зграде техничких факултета, у периоду од 10 до 14 часова.

Детаљан план рада до краја припремне наставе можете преузети овде. Настава ће бити организована у складу са важећим хигијенским и епидемиолошким мерама. Сви полазници дужни су да имају заштитну маску како би могли да присуствују настави.

 

18-05-20
Упиши се

Одлуку о радном времену служби Факултета, која се примењује од понедељка 18. маја, као и начину спровођења других активности на факултету можете погледати овде.

15-05-20
Остале вести

Према допису Министарства просвете, науке и технолошког развоја од 05.05.2020. године студенти ће присуство у студентском дому током маја месеца правдати показивањем Потврде о похађању блок наставе или полагању испита.

Сви студенти чије је присуство неопходно на Грађевинском факултету од 18.05.2020. године (због похађања блок наставе), а који живе у студентском дому, потврду неопходну за улазак у студентски дом добили су на своју студентску имејл адресу. Исти списак достављен је и Студентском центру и Универзитету у Београду. Ову потврду добили су и сви студенти чије је трајно пребивалиште ван територије Републике Србије, а који такође живе у студентском дому.

Сви остали студенти, који у складу са објављеним изменама календара наставе за школску 2019/20. годину, имају потребу да од 25.05.2020. године бораве у просторијама факултета, а који такође станују у студентском дому, потврду неопходну за улазак у студентски дом могу преузети овде.

Препоручује се да студенти одштампају потврду како би могли да је покажу приликом усељења у студентски дом.

12-05-20
Студије

У Библиотеци и на сајту Грађевинског факултета налази се Извештај комисије о прегледу и оцени докторске дисертације Жане Топаловић, дипл.грађ.инж.под насловом:

"РОБУСНА ЕВАЛУАЦИЈА И КАЛИБРАЦИЈА БИЛАНСНИХ ХИДРОЛОШКИХ МОДЕЛА У  ПРОМЈЕНЉИВИМ КЛИМАТСКИМ УСЛОВИМА"

Комисија у саставу:

1.    Проф. др Јасна Плавшић, дипл. грађ. инж.

2.    В.проф. др Милош Станић, дипл.грађ. инж.

3.    Доц. др Андријана Тодоровић, дипл.грађ.инж.

4.    Доц. др Борислава Благојевић, дипл.грађ.инж. /Универзитет у Нишу- Грађевинско-архитектонски факултет/

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 10.06.2020. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

12-05-20
Наука и струка

Обавештење о плаћању последње рате школарине за школску 2019/2020. годину погледајте овде

12-05-20
Студије

На седници одржаној 12.05.2020. године Наставна комисија Грађевинског факултета Универзитета у Београду усвојила је измењени календар наставе за школску 2019/20. годину који можете видети овде.

Испити ће бити организовани уз придржавање, у том тренутку важећих, хигијенских и епидемиолошких мера. Све нове информације од значаја за пријављивање и полагање испита студентима ће бити благовремено доступне.

12-05-20
Студије
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011