Све вести на сајту

 

У Библиотеци Грађевинског факултета налази се Извештај комисије о прегледу и оцени докторске дисертације Марије Лазовић, маст.инж.грађ. под насловом:

„НОСИВОСТ СПРЕГНУТИХ СТУБОВА ОД КРУЖНИХ ШУПЉИХ ЧЕЛИЧНИХ ПРОФИЛА ИСПУЊЕНИХ БЕТОНОМ“

Комисија у саставу:

1. В. проф. др Биљана Деретић-Стојановић, дипл.грађ.инж.

2. Проф. др Драгослав Шумарац, дипл.грађ.инж.,

3. Проф. др Мирослав Бешевић, дипл.грађ.инж., Грађевински факултет у Суботици, Универзитета у Новом Саду

4. В. проф. др Мирјана Вукићевић, дипл.грађ.инж.,

5. Доц. др Светлана Костић, дипл.грађ.инж.,

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 16.02.2018. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

 

 

 

 

16-01-18
Студије

Обавештавају се сви заинтересовани да отворен конкурс за обављање стручне праксе за студенте Универзитета у Београду у предузећима, компанијама, агенцијама, управама и секторима Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Стручна пракса у области грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре реализује се другу годину за редом, и резултат је сарадње Универзитета у Београду и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Програм праксе ће се реализовати у три циклуса током школске године, а у оквиру првог циклуса за студенте Грађевинског  факултета  обезбеђено је 19 места за стручну праксу (колико ће бити и у другом и трећем циклусу).

Конкурс је отворен до 22. јануара.

16-01-18
Мој избор

Обавештавамо вас да Кабинет министра без портфеља задуженог за демографију и популациону  политику, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и Републичким заводом за статистику, спроводи истраживање о плановима студената у вези са будућим миграционим кретањима, како унутар Републике Србије, тако и ван њених граница, као и о њиховим ставовима о одласку из земље.

Циљ истраживања јесте обезбеђивање поузданих података који ће се користити као добра основа за управљање миграцијама младих високообразованих људи.

Такође, послужиће за планирање активности и креирање конкретних механизама и мера у овој области ради стварања повољног амбијента за младе да остану у Србији, односно да се након завршетка студијских програма у иностранству врате у земљу. Подаци се прикупљају на свим факултетима, академијама и високим школама које имају акредитоване студијске програме.

Упитник је доступан на следећој веб-адреси:

http://www.stat.gov.rs/MigracijeStudenata/.

Напомињемо да РЗС никада не објављује личне податке које прикупи током својих истраживања. Јавно могу бити коришћени само подаци сведени на просек на нивоу комплетног узорка.

16-01-18
Мој избор

Од понедељка 01.01.2018. године Студентска служба НЕЋЕ УНОСИТИ уплате студената. СВЕ УПЛАТЕ СТУДЕНАТА НА РАЧУН ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА ВРШЕ СЕ ИСКЉУЧИВО СА ПОЗИВОМ НА БРОЈ КОЈИ ЗАВИСИ ОД СВРХЕ УПЛАТЕ, БРОЈА ИНДЕКСА И ГОДИНЕ УПИСА СТУДЕНТА. Студенти који су извршили уплату са старим позивом на број треба да у Финансијско-техничку службу (соба 120) однесу доказ о уплати. Са собом обавезно понети индекс.

Нову уплатницу можете преузети на адреси  http://uplatnica.grf.bg.ac.rs

УПЛАЋЕНИ НОВАЦ БИЋЕ ЕВИДЕНТИРАН НА КОНТУ СТУДЕНТА НАЈРАНИЈЕ ДВА РАДНА ДАНА ОД ДАНА УПЛАТЕ У ПОШТИ ИЛИ БАНЦИ. Уплатнице за закаснелу пријаву испита не могу се доносити у Студентску службу непосредно пред испит.

УПЛАТЕ КОЈЕ НИСУ УПЛАЋЕНЕ ПО МОДУЛУ 97 СА ЈЕДИНСТВЕНИМ ПОЗИВОМ НА БРОЈ НЕЋЕ БИТИ ПРЕНЕТЕ НА КОНТО СТУДЕНТА.

 

 

27-12-17
Студије

 

У Библиотеци Грађевинског факултета од 26.12.2017. године, налази се Извештај комисије о прегледу и оцени докторске дисертације Буда Зиндовића, дипл.грађ.инж. под насловом:

„СТРУЈАЊЕ У СТЕПЕНАСТОМ БРЗОТОКУ СА ПОСТЕПЕНИМ СМАЊЕЊЕМ ШИРИНЕ КОРИТА“ 

        Комисија у саставу:

1. Проф. др Љубодраг Савић, дипл.грађ.инж.,

2. Проф. др Радомир Капор, дипл.грађ.инж.

3. Проф. др Душан Продановић, дипл.грађ.инж.

4. В. проф. др Ненад Јаћимовић, дипл.грађ.инж.

5. Проф. др Никола Младеновић, дипл.инж.маш. /Универзитет у Београду, Машински факултет/

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 25.01.2018. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

 

 

27-12-17
Студије

Измењену одлуку о висини школарине и осталих накнада на Грађевинском факултету можете видети овде.

13-12-17
Упиши се

Поштовани студенти,

од 11. 12. 2017. почиње са радом нова платформа за студентску евиденцију. Нова платформа омогућиће развој нових сервиса у циљу унапређења услова студирања. За почетак, додат је сервис који омогућава студентима да прате све своје финансијске трансакције које се односе на обавезе према Факултету (по пријави на систем).

За обавештење о дуговањима према Факултету за које нема доказа о уплати, погледати ОВДЕ

11-12-17
Студије
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011