Све вести на сајту

Студенти Грађевинског факултета израдили су, заједно са ђацима из средње архитектонске школе, кућу од папира и тиме привукли пажњу и додатне похвале на 44. међународном сајму грађевинарства у Београду. Kратки видео о томе можете погледати овде.

 

24-04-18
Мој избор

Грађевински факултет Универзитета у Београду расписује 3 конкурса за места ванредног професора.

Више информација потражите путем линка овде.

18-04-18
Наука и струка

Универзитетски центар за студенте са хендикепом вас позива да се пријавите за учешће у програму вршњачке подршке!

Више информација потражите путем линка овде.

17-04-18
Мој избор

Студенти четврте  и  пете  године Грађевинског факултета посетили су  2.  априла 2018.  године фабрику ''Метал-Цинкара''.

Више информација о овој посети можете пронаћи путем линка овде

13-04-18
Факултетске вести

Интернационална конференција студената грађевине ISUCCES са вишегодишњом традицијом, одржава се и ове године на Грађевинском факултету у Осијеку, од 1. до 7. јула. Тимови учесника у саставу од по два студента основних или мастер студија могу се пријавити за учешће до 15. маја, при чему је неопходно да пошаљу апстракт научног рада који ће представити на конференцији. Такође, тимови имају задатак да осмисле макету зграде коју ће током конференције правити и која ће последњег дана бити тестирана на сеизмичке утицаје. Победници у категорији презентовања, као и у категорији најотпорније зграде биће награђени! Сви трошкови учешћа, смештаја и хране су покривени, па је на учесницима да се постарају искључиво за путне трошкове.

Више информација може се наћи на сајту  https://sgfos.com/en/isucces2018/, а за искуства, савете и помоћ при пријави на располагању стоје прошлогодишњи учесници Синиша Саватовић (соба 4)  и Исидора Јаковљевић (светларник, соба 5).

03-04-18
Мој избор

Студенти са нашег Факултета, са Катедре за управљање пројектима у грађевинарству освојили прво место у финалу државног тамичења у управљању пројектима и представљаће Србију на светском финалу. Више о томе прочитајте овде.

03-04-18
Мој избор

Грађевински факултет у Београду ове године обележава 70 година самосталности. Цео текст поводом ове годишњице можете прочитати путем линка овде.

23-03-18
Факултетске вести
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011