Све вести на сајту

Обавештавамо Вас да се у библиотеци и на сајту  Грађевинског факултета налази  Извештај комисије о прегледу и оцени докторске дисертације Жељкa Василићa, маст.инж.грађ. под насловом:

 

„АЛГОРИТМИ ЗА ПОДРШКУ ОДЛУЧИВАЊУ ПРИ СЕКТОРИЗАЦИЈИ МРЕЖА ПОД ПРИТИСКОМ”

 

 

 

Комисија у саставу:

 

1.    В. проф. др Милош Станић, дипл. грађ. инж.  

 

2.    Проф. др Душан Продановић, дипл. грађ. инж.

 

3.    Проф. др Зоран Капелан, дипл.грађ.инж. /University of Exeter, College of Engineering, Mathеmatics and Physical Sciences, United Kingdom/

 

4.    В. проф. др Тина Дашић, дипл. грађ.инж.

 

5.    Доц. др Бранислав Бабић, дипл. грађ. инж. 

 

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 18.11.2018. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

 

 

22-10-18
Студије

Студентима завршних година и дипломцима који су недавно завршили   студије Програм стипендија пружа прилику да стечено знање примене професионално се усавршавајући током стручних пракси у компанијама широм Немачке.

Више информација потражите путем линка овде.

19-10-18
Мој избор

Обавештавају се сви заинтересовани студенти да ће се предаја докумената за конкурс за доделу студентских кредита, стипендија и домова обавити од 18.10. до 31.10.2018. године у периоду од 11 до 13 часова у просторијама Службе за студентска питања.

Конкурсна документација достављена по истеку наведеног рока неће бити разматрана.

Студент који је био корисник студентског кредита или стипендије за школску 2017/2018. годину, добија (на своје име испуњен) обазац у Служби за студентска питања – ПРИЈАВУ (Образац бр. 1а), којим пријављује своје учешће на конкурсу за школску 2018/2019. годину, уз подношење осталих докумената наведених у конкурсу.

 

Уз потребна документа за дом, која су наведена конкурсом, понети и попуњену пријаву.

19-10-18
Студије

Обавештавају се заинтересовани кандидати да је отворен други уписни рок за упис на прву годину мастер академских студија школске 2018/19. године за преостала слободна места. Детаље можете видети овде.

17-10-18
Упиши се

У сусрет конкурсном року за 2019. годину, Фондација Темпус организује Еразмус+ недељу, током које је, између осталог, предвиђено одржавање  Еразмус+ информативних дана у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу.

Еразмус+ недеља ће трајати у периоду од 29. октобра до 2. новембра, а том приликом ће бити организоване следеће активности:

– 29. 10. 2018. → вебинар за студенте и младе "Како до Еразмус+ мобилности?",

– 29. 10. 2018. → вебинар "ЕПАЛЕ и Еразмус+ пројекти за образовање одраслих",

– 30. 10. 2018. → информативни дан о могућностима у оквиру Еразмус+ програма;

место одржавања: Хотел "Метропол", Булевар Краља Александра 69, Београд.

 

Више информација о активностима током Еразмус+ недеље, регистрационе формуларе и агенде можете погледати на сајту Фондације Темпус овде.

 

Расписан конкурс за спољне оцењиваче Еразмус+ пројеката

Фондација Темпус објављује јавни позив за учешће појединаца у конкурсу за проширење базе спољних оцењивача пројектних пријава у областима млади и високо образовање.

Цео текст конкурса на енглеском језику можете пронаћи ОВДЕ.

 

 

 

Обавештења о активностима у вези ЕРАЗМУС+ програма пратите ина Твитер налозима Грађевинског факултета https://twitter.com/Grf_Beograd и продекана за науку @GNauka

 

 

 

15-10-18
Наука и струка

Грађевински факултет Универзитета у Београдуо бавештава студенте и наставно особље да је расписан Конкурс у оквиру Еразмус+ КА1 програма за мобилност студената и наставног особља између Грађевинског факултета у Београду (GRF) и Политехничког универзитета у Милану – Politecnico di Milano (PoliMi).

Право конкурисања имају студенти ДИПЛОМСКИХ (МАСТЕР) АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА и сви наставници Грађевинског факултета у Београду.

Планиран број мобилности за летњисеместар школске 2018/19. године:

-          1 студент (learning mobility),

-          1 наставник (teaching mobility).

У оквиру мобилности за студенте предвиђено је да студент током боравка на PoliMi обавља активности везане за израду мастер тезе.

Рок за пријављивање кандидата је 29. октобар 2018.

Студенти морају поседовати добро знање језика (италијанскиили енглески). Стипендије за студенте одобрене су у износу од 850ЕUR/месец, а за наставнике у износу од 140EUR/дан.

Документи са корисним информацијама везаним за студирање на Politecnico di Milano могу се преузети са www.polimi.it.

Сви заинтересовани учесници мобилности су дужни да се пријаве путем платформе MOBION, коју је креирао Универзитет у Београду, уз приложење одређене документације.

Линк за приступ MOBION платформи: http://mobion.bg.ac.rs/

На врху платформе MOBION стоји HOW TO APPLY и и у оквиру те рубрике је детаљно приказано како се врши пријава и која је документација неопходна.

 

Сви кандидати су дужни да контактирају координатора на Грађевинском факултету (др Марија Нефовска-Даниловић) и да га обавесте о подношењу пријаве путем MOBION платформе.

Додатне информације везане за трошкове боравка и превоза кандидата могу се добити на MOBION платформи: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/scholarshipoverview.

Контакт особа на GRF:           в. проф. др МаријаНефовска-Даниловић
marija@grf.bg.ac.rs, кабинет145, +381 11 3218552

Контакт особа на Универзитету у Београду: Никола Савић

                                                                                    nikola.savic@rect.bg.ac.rs

Контакт особа на PoliMi:        проф. др Витомир Рацић

vitomir.racic@polimi.it

15-10-18
Мој избор

Отворен је други уписни рок за упис на докторске академске студије у школској 2018/19 години.

Текст конкурса и све детаље можете пронаћи овде

Преузмите потребна документа за конкурисање и упис:

Пријавни лист

Овлашћење о коришћењу личних података

Изјава о коришћењу буџетског статуса

Уговор о студирању

12-10-18
Упиши се
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011