Изабрана вест

ЗУМ КАФИЦА - 45 минута о психолошкој отпорности у пословном контексту у уторак, 18. јуна 2024. у 12 сати

Баш када завршиш све испите на факултету, посао пред тебе поставља нови испит - како (п)остати психолошки отпоран у новој улози? Шта ако се не уклопим у тим? Како да се носим са стресом на послу? Како да наставим даље када наиђем на прве препреке? Шта ако погрешим?
Не можемо све контролисати у свом пословном окружењу (нити у животу), али оно што је у потпуности у нашој контроли јесте сопствена отпорност према стресним ситуацијама, а на сопственој психолошкој отпорности се ради! Она чврсто стоји на својих 6 стубова, а ти не пропусти прилику да у уторак 18. јуна у 12 часова  сазнаш шта треба да радиш и на шта да обратиш пажњу да би пре свега био/ла добро сам/а са собом - на послу и ван њега.

Пријави се за учешће у новој Зум кафици путем ФОРМУЛАРА ЗА ПРИЈАВУ и искористи прилику да поставиш питање нашој гошћи.

Вања Рачић је психолог и  Wellbeing Content & Delivery Coordinator у компанији Rezilient.
Координатор и подршка за креирање wellbeing садржаја, програма и додатних активности на Reyilient платформи или у реализацији додатних услуга према клијентима. Верује да је брига о менталном здрављу кључна за развијање психолошке отпорности приликом суочавања са професионалним и личним изазовима. Заједно са својим тимом гради заједницу резилијентних појединаца.

Зум кафица - 45 минута са..." представља формат онлајн каријерног вођења и саветовања, који је осмишљен и започет током априла 2020. како би ове услуге Центра биле доступне студентима и током периода пандемије. Дружење организујемо путем Зум платформе, у форми састанка, како би наши студенти били што мотивисанији да узму активно учешћа у дискусији.

07-06-24
Остале вести
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011