Изабрана вест

Обавештавамо вас да је рок за пријаву за програм Универзитетска радна пракса БГ ПРАКСА продужен до 14. маја 2023. године 23.59 часова.  

Студенти могу да се упознају са преко 89 различитих конкурса у програму  БГ пракса 2023 и одаберу позицију за коју желе да се пријаве. Овог лета преко 110 студената Универзитета у Београду имаће прилику да стекне прво радно искуство у струци у институцијама Града Београда. Студенте очекују ментори из градских предузећа, општина, установа културе и секретаријата Београда који су обучени за рад са студентима и спремни да им буду помоћ и подршка током три месеца рада.  

На сајту Центра за развој каријере  можете да погледате више информација.

Свим полазницима програма током три месеца трајања праксе биће обезбеђена новчана надокнада у висини од 20 000 рсд месечно. Ангажовање у програму, као препозната релевантна ваннаставна активност студената Универзитета у Београду, носи и додатне /некумулативне/ ЕСПБ бодове.

Списак институција у којима студенти Грађевинског факултета могу обављати БГ праксу можете да погледате овде.


О ПРОГРАМУ БГ ПРАКСА:

Програм се реализује од 2010. године захваљујући успешној сарадњи Универзитета у Београду и Града Београда, а осмислио га је Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду. Програм је резултат заједничког настојања да што већи број студената Универзитета у Београду стекне практична знања, вештине и релевантно радно искуство током студија и тако унапреди своје академско образовање; проистекао из потребе да се што већем броју младих људи са универзитетском дипломом пружи подршка у професионалном усавршавању, али и препознавање важности идеје да концепт друштвено одговорног пословања постане интегрални део пословних стратегија јавних предузећа у Београду.


08-05-23
Остале вести
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011