Изабрана вест

Као и сваке године, првог петка у месецу децембру, Грађевински факултет обележио је Дан факултета. Ове године Факултет је прославио 176 година од оснивања и 74 године самосталности у оквиру Универзитета у Београду.
У четвртак 1. децембра 2022. у Свечаној сали факултета, као увод у свечану академију, одржана је додела похвалница студентима, свечана додела диплома студентима који су завршили основне и мастер академске студије, свечани испраћај у пензију запослених, додела јубиларних награда, златних индекса и златних диплома колегама које су уписале тј. завршиле Грађевински факултет пре 50 година.
У петак 2. децембра 2022. одржана је Свечана академија на којој су поред запослених присуствовали: представници академске заједнице, инстиуција, војске Републике Србије, јавних предузећа и приватних компанија. Присутнима су се обратили декан факултета проф. Владан Кузмановић, ректор Универзитета у Београду проф. др Владан Ђокић, помоћник министра просвете др Александар Јовић, министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић, министарка науке, технолошког развоја и иновација др Јелена Беговић и студент генерације Матија Бошковић. У музичком делу програма учесвовао је Академски хор Обилић, а на крају програма додељене су награде за изузетан успех у научно-истраживачком раду и награде најбољим студентима.
Захваљујемо се свим присутнима који су се одазвали позиву Грађевинског факултета и својим присуством увеличали нашу прославу.


05-12-22
Остале вести
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011