Изабрана вест

Позивамо вас да присуствујете хибридноj радионици под називом ПРИРОДОМ ИНСПИРИСАНА РЕШЕЊА УРБАНЕ ХИДРОТЕХНИЧКЕ ИНФРАСТУКТУРЕ У УСЛОВИМА КЛИМАТСКИХ ПРОМЕНА, који заједнички организују Центар за воде за одрживи развој и прилагођавање климатским променама (WSDAC) под покровитељством Унеска, Међународни центар за истраживање и обуку у области урбаног одводњавања (IRTCUD)под покровитељством Унеска и Институт за водопривреду „Јарослав Черни“, поводом јубилеја 75 година постојања Института.

Радионица ће се одржати 23.08.2022. године у трајању од 10:00 до 16:00 часова.
Радионици можете присуствовати доласком у Институт за водопривреду „Јарослав Черни“– сала хидрауличке лабораторије, (ул. Јарослава Черног 80,
11226 Пиносава, Београд)или online путем  Microsoft Teams платформе.

Радионица ће обрадити следеће теме: (1) управљање урбаним водама користећи зелене стратегије и технологије, (2) упознавање са природним, nature-based технологијама и општим правилима за дизајн, (3) практични пример пројектовања и имплементације зелених система и (4) приступ образовању у области еко-инжењерства.

За пријаву учешћа на радионици, молимо вас да попуните пријавну форму дату на линку.

Пријава за радионицу продужена је до 17.08.2022 до 16:00.

Позивамо вас да се активно укључите у радионицу и својим знањем и искуством допринесете даљем развоју одрживог инжењерства у Србији.

16-08-22
Наука и струка
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011