Изабрана вест

Управљање инвестиционим пројектима у Србији, Босни и Херцеговини, Северној Македонији и Црној Гори – Напредни ниво

21 - 22. април 2022. године
Хотел Мона Плаза Београд, Солунска 21
Удружење инжењера консултаната Србије – АЦЕС у сарадњи са Грађевинским факултетом Универзитета у Београду вас позива да се пријавите и резервишете своје место на  дводневној обуци, УПРАВЉАЊЕ ИНВЕСТИЦИОНИМ ПРОЈЕКТИМА у Србији, Босни и Херцеговини, Северној Македонији и Црној Гори.

Курс траје два дана и представља наставак основног курса из управљања пројектима и обухвата предавања, примере, вежбе и дискусију по одабраним темама из различитих фаза животног циклуса инвестиционих пројеката у грађевинарству.

Критеријум за избор тема је да:
•    постоје проблеми у пракси везани за изабране теме
•    постоје решења за те проблеме у виду напредних управљачких приступа и метода.
Циљ курса је представљање таквих метода, чијом применом би могао значајно да се унапреди ниво управљања на грађевинским пројектима.
Курс је намењен вишем и средњем менаџменту грађевинских предузећа, министарствима, јавним предузећима и локалним самоуправама, као и стручњацима различитог профила заинтересованим за управљање инвестицијама, пројектовање и реализацију инвестиционих пројеката у грађевинарству.

Обуку води др Зоран Стојадиновић, дипл. грађ. инж, ванредни професор на Катедри за управљање пројектима у грађевинарству на Грађевинском факултету Универзитета у Београду.
Пријаву можете извршити овде.
Попуњен формулар за пријаву потребно је послати најкасније до 20.04.2022.године на емаил: fidic@aces.rs.


    

06-04-22
Наука и струка
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011