Изабрана вест

У суботу 11. децембра, у 12ч, у аули Грађевинског факултета одржаће се 3. Сајам стипендија у организацији Студентског парламента и организације IACES, уз покровитељство Грађевинског факултета Универзитета у Београду. Сајам ће бити одржан у отвореном простору ауле Факултета, где ће свака компанија учесница имати обезбеђен штанд.

Компаније које су заинтересоване за учешће треба да попуне google форме које се налазе на крају текста (једна форма је за грађевинарство а друга за геодезију). Котизације су осмишљене тако да покривају трошкове организације Сајма и трошкове закупа штандова за компаније учеснице, подаци за фактуру се налазе у другом одељку формулара.

Форме имају за циљ да у најкраћем представе компанију и прикажу број и структуру стипендија које компанија планира да понуди студентима Грађевинског факултета. Тако попуњени обрасци биће постављени на сајт факултета и на друштвене мреже како би се студенти благовремено информисали о компанијама и броју стипендија.

Са друге стране, сваки заинтересовани студент са собом ће имати списак положених испита са просечном оценом и дужином студирања, оверен од стране референата Студентске службе.
Будућим инжењерима се на овај начин олакшава завршетак студија, а компаније осигуравају континуирану успешну кадровску политику.

Модул Грађевинарство
Модул Геодезија и геоинформатика

Детаљније информације о котизацији, IACES организацији и о компанијама које су подржале Сајам стипендија у претходне две године можете видети овде.
Први сајам стипендија можете погледати овде.

06-12-21
Остале вести
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011