Изабрана вест

Обавештавају се студенти Грађевинског факултета да су Допунски фебруарски и мартовски испитни рок за студенте који први пут слушају мастер студије и специјалистичке студије (претходно заказани за 20. и 21. март) одложени за 10. и 11. април 2021. године.

Све поднете пријаве испита остају да важе, а пријављивање и/или измена постојећих пријава испита биће могућа до 06.04.2021. године за први и до 07.04.2021. године за други дан испитних рокова.


Узимајући у обзир епидемијску ситуацију у држави, граду Београду и на нашем Факултету, саопштење Ректорског колегијума и допис Студенстског парламента нашег Факултета донета је одлука да се испитни рокови одложе.


На данашњи дан имамо 2155 активних пријава испита за ова два испитна рока, па је извесно да би њихово одржавање према важећем календару значајно повећало ризик од преношења инфекције и додатног заражавања студената и запослених. У прилогу молбе Студентског парламанета за одлагање испитног рока приложени су и резултати анкете у којој се 77,1% од 1308 анкетираних студената изјаснило за одлагање испитних рокова.


Колоквијуми заказани у просторијама Факултета као и лабораторијске вежбе које се одржавају из 4 предмета одржаваће се према плану до даљег.

17-03-21
Студије
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011