Све вести на сајту

У Библиотеци и на сајту Грађевинског факултета налази се Извештај комисије о прегледу и оцени докторске дисертације Душана Исаиловића, маст.инж.грађ.под насловом:

„ДИГИТАЛНИ ПРИКАЗ ОШТЕЋЕНИХ АРМИРАНОБЕТОНСКИХ МОСТОВА“

„DIGITAL REPRESENTATION OF AS-DAMAGED REINFORCED CONCRETE BRIDGES“

 

Комисија у саставу:

1. Проф. др Раде Хајдин, дипл. грађ. инж  

2. Проф. др Милош Ковачевић, дипл.ел. инж.

3. Доц. др Ђорђе Недељковић, дипл.грађ.инж.

4. Проф. др MarkusKönig, шеф Kатедре за информатику у грађевинарству на Факултету     грађевинарства и инжењерства животне средине Универтзитета Ruhr, Бохум, Немачка

5. Др Игор Светел, Иновациони центар Машинског факултета Универзитета у Београду

 

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 24.07.2020. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

25-06-20
Студије

Обавештење о начину пријаве испита у другом јунском испитном року школске 2019/20. год., погледајте овде

12-06-20
Студије

Од петка 29. маја студенти Грађевинског факултета поново могу да користе читаоницу у сали 114. Коришћење читаонице је могуће, уз поштовање свих хигијенских и епидемиолошких мера, сваког радног дана од 8:00 до 20:00 часова и суботом од 8:00 до 16:00 часова.

Због одржавања потребне дистанце, укупан капацитет читаонице је смањен на највише 33 студента, а места за седење у читаоници су означена одговарајућим налепницама на столовима. Током бораква у читаоници ношење заштитне маске је обавезно.

 

28-05-20
Студије

Одлуку о обавезном придржавању хигијенских и епидемиолошких мера на Грађевинском факултету можете преузети овде.

28-05-20
Студије

Од дана 21.05.2020. године омогућено је пријављивање испита за први јунски рок школске 2019/20. године. Обавештење о начину приојаве испита можете прузети овде.

21-05-20
Студије

На седници одржаној 12.05.2020. године Наставна комисија Грађевинског факултета Универзитета у Београду усвојила је измењени календар наставе за школску 2019/20. годину који можете видети овде.

Испити ће бити организовани уз придржавање, у том тренутку важећих, хигијенских и епидемиолошких мера. Све нове информације од значаја за пријављивање и полагање испита студентима ће бити благовремено доступне.

12-05-20
Студије

Према допису Министарства просвете, науке и технолошког развоја од 05.05.2020. године студенти ће присуство у студентском дому током маја месеца правдати показивањем Потврде о похађању блок наставе или полагању испита.

Сви студенти чије је присуство неопходно на Грађевинском факултету од 18.05.2020. године (због похађања блок наставе), а који живе у студентском дому, потврду неопходну за улазак у студентски дом добили су на своју студентску имејл адресу. Исти списак достављен је и Студентском центру и Универзитету у Београду. Ову потврду добили су и сви студенти чије је трајно пребивалиште ван територије Републике Србије, а који такође живе у студентском дому.

Сви остали студенти, који у складу са објављеним изменама календара наставе за школску 2019/20. годину, имају потребу да од 25.05.2020. године бораве у просторијама факултета, а који такође станују у студентском дому, потврду неопходну за улазак у студентски дом могу преузети овде.

Препоручује се да студенти одштампају потврду како би могли да је покажу приликом усељења у студентски дом.

12-05-20
Студије

Обавештење о плаћању последње рате школарине за школску 2019/2020. годину погледајте овде

12-05-20
Студије

Компанија Baldinistudio International d.o.oза све студенте грађевинских факултета у Србији организује прву онлине Allplan Engineeringедукацију! Од 4. - 8. маја од 12:00-14:00ч одржаће се петодневна бесплатна едукација. Полазници ће сваког дана имати прилику да уче о Allplanu и добијаће задатаке за самосталан рад.

 

По завршетку едукације, студенти имају могућност да пошаљу своје радове и добију сертификат о успешно положеним основама Аllplana. Едукацију ће одржати Аllplan Student CoacheviВељко Здравковић и Јован Вученовић, који су студенти нашег факултета!

 

Број учесника је ограничен.

 

Ако желите да слушате едукацију код Вељка (визуал можете погледати овде), пријавите се путем линка овде.

 

Ако желите да слушате едукацију код Јована (визуал можете погледати овде), пријавите се путем линка овде.

 

За сва питања можете се јавити путем Фејсбук странице BIMstudent ili naмеил: studenti@baldinistudio.hr

02-05-20
Студије

Представници студентске конференције универзитета Србије (СКОНУС) доставили  су списак сајтова којима студенти најчешће приступају ради праћења наставе на даљину. Кабинет председнице Владе Србије је у сарадњи са Министарством, трговине, туризма и телекомуникација обезбедио подршку телеоператера да омогуће брз проток ка овим сајтовима за студенте којима је то неопходно. Оператери ће обезбедити брз интернет за бројеве телефона које ће доставити Канцеларија за ИТ и еУправу. Пријава се врши до 06.маја 2020. до 20ч преко следећег линка.

30-04-20
Студије
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011