Све вести на сајту

Од дана 28.06.2024. године омогућено је пријављивање испита за Други јунски испитни рок. Обавештење о начину пријаве испита можете погледати овде

28-06-24
Студије

Детаље пријаве испита у Првом јунском испитном року можете погледати овде.

29-05-24
Студије

У Библиотеци Грађевинског факултета налази се Извештај комисије за оцену и одбрану докторске дисертације Николе Обрадовић, маст.инж.грађ. под насловом:

„РАЗВОЈ “HASP” КОНСТИТУТИВНОГ МОДЕЛА ЗА ПРЕКОНСОЛИДОВАНЕ ГЛИНЕ СА ПРИМЕНОМ У НУМЕРИЧКОЈ АНАЛИЗИ МЕТОДОМ КОНАЧНИХ ЕЛЕМЕНАТА“

„DEVELOPMENT OF “HASP” CONSTITUTIVE MODEL FOR OVERCONSOLIDATED CLAYS WITH APPLICATION IN FINITE ELEMENT NUMERICAL ANALYSIS“

Комисија у саставу:

1.Доц. др Сања Јоцковић, дипл.грађ.инж. 

2.Доц. др Снежана Мараш-Драгојевић, дипл.грађ.инж. 

3.Доц. др Милош Марјановић, маст.инж.грађ.

4.Доц. др Вељко Пујевић, дипл.грађ.инж. 

5.Проф. др Лидија Здравковић, дипл.грађ.инж. (Imperial College London, Faculty of Engineering, Department of Civil and Environmental Engineering)

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 21.05.2024. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

 

22-04-24
Студије

Коначне резултате избора за представника студената Грађевинског факултета у Студентском парламенту Универзитета у Београду можете преузети овде.

 

17-04-24
Студије

Прелиминарне резултате избора за представника студената Грађевинског факултета у Студентском парламенту Универзитета у Београду можете преузети овде.

15-04-24
Студије

У Библиотеци Грађевинског факултета налази се Извештај комисије за оцену и одбрану докторске дисертације Душана Петковића, маст.инж.геодез. под насловом:

„ОДРЕЂИВАЊЕ ЛОКАЛНИХ МОДЕЛА ЈОНОСФЕРЕ ЗА ПОТРЕБЕ ПРЕЦИЗНОГ ПОЗИЦИОНИРАЊА ГЛОБАЛНИМ НАВИГАЦИОНИМ САТЕЛИТСКИМ СИСТЕМИМА”

„DETERMINATION OF LOCAL IONOSPHERIC MODELS FOR PRECISE POSITIONING BY GLOBAL NAVIGATION SATELLITE SYSTEMS”

Комисија у саставу:

1. Проф. др Драган Благојевић, дипл. геод. инж.   

2. Доц. др Миљана Тодоровић Дракул, дипл. геод. инж.

3. Научни сарадник др Александра Коларски, дипл. инж. геол. (Институт за физику у Београду).

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 09.05.2024. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

 

10-04-24
Студије

Од дана 23.03.2023. године биће омогућено пријављивање испита за допунски фебруарски и мартовски-мастер први пут рок школске 2023/24. године.

 

Обавештење о начину пријаве испита можете преузети овде.

22-03-24
Студије

У четвртак 11. априла 2024. на Грађевинском факултету организоваће се Четврти јавни скуп студената докторских студија, са циљем јавног презентовања радова студената свих студијских програма ДАС на Грађевинском факултету.

Пријављивање на скуп врши се слањем наслова и проширеног резимеа рада (укупно до 800 речи) у PDF формату, Продекану за науку, на адресу gfnauka@grf.bg.ac.rs. Последњи термин за пријаву је петак 29. март 2024. године у 12 часова. Након прикупљања пријава, објавиће се распоред презентација на сајту факултета. Максимално трајање презентације је 10 минута, уз 5 минута предвиђених за дискусију. На јавном скупу може се презентовати искључиво рад који представља резултате рада на докторској дисертацији, или у оквиру предмета на ДАС.
Након презентација докторанада, одржаће се предавање проф. др Милана Килибарде: QUARTO aлат као подршка поновљивом истраживању са примерима у R-у и Python-у.
Надамо се да ће велики број кандидата искористити прилику да на овај начин размени искуства са докторандима и наставницима Грађевинског факултета и унапреди међусобну сарадњу, као и да добије нове идеје и инспирацију на изради докторске дисертације.

13-03-24
Студије

Обавештење о року за пријаву изборних предмета који се слушају у летњем семестру школске 2023/24. године погледајте овде 

28-02-24
Студије

Од понедељка 26.02.2024. године на Грађевинском факултету почиње настава у летњем семестру.

Распоред поделе студената прве године студија по групама је иста као и за први семестар, док ће распоред поделе студената виших година студија по групама бити доступан на предметним огласним таблама.

Распоред часова за основне академске студије студијског програма Грађевинарство можете погледати овде

Распоред часова за основне академске студије студијског програма Геодезија можете погледати овде

Распоред часова за основне академске студије студијског програма Геоинформатика можете погледати овде

Распоред часова за мастер академске студије студијског програма Геодезија можете погледати овде

Распоред часова за мастер академске студије студијског програма Геоинформатика можете погледати овде

21-02-24
Студије
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011