Бар ПЕТ разлога за припремну наставу из математике!

[01-02-19]

 

Ако си матурант, један од разлога због кога ти је ова година важна и посебна је упис на факултет. Можда си један од оних који зна да жели да студира баш Грађевински факултет, или си у групи оних који се још увек информишу, истражују, размишљају, премишљају, оно што вам је заједничко је жеља да упишете неки од техничких факултета.

Све вас очекује пријемни испит из математике. Знаш да је велика предност почети са припремом за пријемни на време. Али ако почнеш на време и на правом месту, тек то је пун погодак. Зашто баш да то буде на Грађевинском факултету?

#1 СВАКОМ УСПЕХУ ПРЕТХОДИ ДОБРА ПРИПРЕМА

Припремна настава ти помаже да сагледаш свој ниво и обим знања из математике. Током њеног трајања обновићеш научено, подсетићеш се заборављеног, научити ново. Имаћеш прилику да постављаш питања предавачима и решаваш недоумице, да промишљаш… Добићеш све оно што је неопходно да на дан полагања пријемног испита имаш ону мотивишућу трему која ће ти бити ветар у леђа на путу до успеха.

#2 ОСЕТИ ДУХ ГРАЂЕВИНСКОГ ФАКУЛТЕТА  

Припремну наставу држе 2 професора и 4 асистента Катедре за математику Грађевинског факултета. Њеним похађањем ће те за пријемни спремати они који учествују у састављању задатака који те очекују на њему. Бонус предност: упознаћеш начин њиховог рада и преношења знања, а то ти може користити касније, током студија јер ће ти предавати неколико предмета.

#3 УПРАВЉАЊЕ ВРЕМЕНОМ = УПРАВЉАЊЕ ЕНЕРГИЈОМ

Време је драгоцено, нарочито када те очекује пријемни испит. Усмери енергију на оно што је важно! Са избором припремне наставе на Грађевинском факултету нема усклађивања часова са школским обавезама током радне недеље, нема отказаних и померених приватних часова и свега што то повлачи са собом. Осим тога, припремна настава је комплетно онлајн, у реалном времену. Седиш у својој соби, а пратиш час као да си на факултету у амфитеатру! План припремне наставе је унапред познат: суботом од 9h, од јануара до маја, 15 термина по 4 часа (укупно 60 часова).

#4 ОД ЛИНЕАРНИХ ЈЕДНАЧИНА И АПСОЛУТНЕ ВРЕДНОСТИ ДО АНАЛИТИЧКЕ ГЕОМЕТРИЈЕ

Све области заступљене на пријемном испиту на Грађевинском факултету или другим техничким факултетима су „покривене”. Можеш се одлучити за припремну наставу у целини или изабрати само оне тематске области за које процењујеш да су ти „слабе тачке“. 

#5 ДОЂОХ, УРАДИХ, ПОЛОЖИХ!

Након припремне наставе, чека те пријемни испит који ћеш на Грађевинском факултету полагати без новчане накнаде. Можеш ли да замислиш следећи сценарио: уписујеш факс на терет буџета у јунском уписном року, а онда безбрижно уживаш у најдужем распусту? Ако можеш, можеш и да га оствариш! Врата Грађевинског факултета су ти широм отворена.

! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011