Све вести на сајту

Француско-српска привредна комора са задовољством најављује четврто  издање Онлајн сајма запошљавања, који ће се одржати у склопу Француске недеље, од 15. до 22. новембра, на платформи :

http://www.francuskanedelja.rs

 

На овогодишњем Онлајн сајму запошљавања који стартује 15. новембра учествоваће 17 учесника, француских и српских предузећа и партнера Коморе  као што су Credit Agricole банка, Ubisoft, Adria media, Hutchinson, Atos, Havas, Enel PS, Sitel, Hyatt и још многи други. Тражиће се кандидати најразличитијих профила и интересовања, за рад у маркетингу, банкарсту, гејминг индустрији, грађевинској индустрији, ИТ индустрији, новинарству, енергетици итд.

13-11-18
Мој избор

Богазици универзитет у Истанбулу од 2007. године организује интернационално такмичење у изградњи челичних мостова "Design & Construct". У току су пријаве за такмичење које ће се одржати у априлу 2019. године, па се тимови од 4 или 5 чланова позивају да пошаљу своје апликације са пројектима. Тимови који прођу први круг селекције, могу почети са изградњом моста. Виша информација о такмичењу, пропозицијама и начину пријаве, заинтересовани могу пронаћи на сајту

 http://boundeco.org/en/home/

 Како су текле припреме тима са нашег факултета 2018. године, можете погледати на следећем линку

https://www.youtube.com/watch?v=Ae3OaDZW454,

 односно можете видети како је изгледало само такмичење из њиховог угла

https://www.youtube.com/watch?v=AXIeu1fv7sk.

02-11-18
Мој избор

Студентима завршних година и дипломцима који су недавно завршили   студије Програм стипендија пружа прилику да стечено знање примене професионално се усавршавајући током стручних пракси у компанијама широм Немачке.

Више информација потражите путем линка овде.

19-10-18
Мој избор

Поздравни говор декана Грађевинског факултета проф. др Владана Кузмановића, поводом свечаног пријема нове генерације студената, можете у целини прочитати путем линка овде.

10-10-18
Мој избор

Више информација потражите путем линка овде.

27-08-18
Мој избор

Студенти Грађевинског факултета израдили су, заједно са ђацима из средње архитектонске школе, кућу од папира и тиме привукли пажњу и додатне похвале на 44. међународном сајму грађевинарства у Београду. Kратки видео о томе можете погледати овде.

 

24-04-18
Мој избор
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011