Све вести на сајту

Студентима завршних година и дипломцима који су недавно завршили   студије Програм стипендија пружа прилику да стечено знање примене професионално се усавршавајући током стручних пракси у компанијама широм Немачке.

Више информација потражите путем линка овде.

19-10-18
Мој избор

Грађевински факултет Универзитета у Београдуо бавештава студенте и наставно особље да је расписан Конкурс у оквиру Еразмус+ КА1 програма за мобилност студената и наставног особља између Грађевинског факултета у Београду (GRF) и Политехничког универзитета у Милану – Politecnico di Milano (PoliMi).

Право конкурисања имају студенти ДИПЛОМСКИХ (МАСТЕР) АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА и сви наставници Грађевинског факултета у Београду.

Планиран број мобилности за летњисеместар школске 2018/19. године:

-          1 студент (learning mobility),

-          1 наставник (teaching mobility).

У оквиру мобилности за студенте предвиђено је да студент током боравка на PoliMi обавља активности везане за израду мастер тезе.

Рок за пријављивање кандидата је 29. октобар 2018.

Студенти морају поседовати добро знање језика (италијанскиили енглески). Стипендије за студенте одобрене су у износу од 850ЕUR/месец, а за наставнике у износу од 140EUR/дан.

Документи са корисним информацијама везаним за студирање на Politecnico di Milano могу се преузети са www.polimi.it.

Сви заинтересовани учесници мобилности су дужни да се пријаве путем платформе MOBION, коју је креирао Универзитет у Београду, уз приложење одређене документације.

Линк за приступ MOBION платформи: http://mobion.bg.ac.rs/

На врху платформе MOBION стоји HOW TO APPLY и и у оквиру те рубрике је детаљно приказано како се врши пријава и која је документација неопходна.

 

Сви кандидати су дужни да контактирају координатора на Грађевинском факултету (др Марија Нефовска-Даниловић) и да га обавесте о подношењу пријаве путем MOBION платформе.

Додатне информације везане за трошкове боравка и превоза кандидата могу се добити на MOBION платформи: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/scholarshipoverview.

Контакт особа на GRF:           в. проф. др МаријаНефовска-Даниловић
marija@grf.bg.ac.rs, кабинет145, +381 11 3218552

Контакт особа на Универзитету у Београду: Никола Савић

                                                                                    nikola.savic@rect.bg.ac.rs

Контакт особа на PoliMi:        проф. др Витомир Рацић

vitomir.racic@polimi.it

15-10-18
Мој избор

Поздравни говор декана Грађевинског факултета проф. др Владана Кузмановића, поводом свечаног пријема нове генерације студената, можете у целини прочитати путем линка овде.

10-10-18
Мој избор

Више информација потражите путем линка овде.

27-08-18
Мој избор

Студенти Грађевинског факултета израдили су, заједно са ђацима из средње архитектонске школе, кућу од папира и тиме привукли пажњу и додатне похвале на 44. међународном сајму грађевинарства у Београду. Kратки видео о томе можете погледати овде.

 

24-04-18
Мој избор

Студенти са нашег Факултета, са Катедре за управљање пројектима у грађевинарству освојили прво место у финалу државног тамичења у управљању пројектима и представљаће Србију на светском финалу. Више о томе прочитајте овде.

03-04-18
Мој избор
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011