Све вести на сајту

Обавештавамо вас да се у понедељак, 27. 11. организује панел дискусија под називом "Иновације: Твоја будућа каријера" за студенте заинтересоване за каријеру у области иновација, упознавање представника компанија чланица Научно-технолошког парка и могућности за обављање праксе или запослење у оквиру тимова који раде на развоју различитих решења и услуга у областима ИТ, енергетске ефикасности, ИоТ, `паметних градова`, пољопривреде и хране и индустријске аутоматизације и мехатронике.

Више информација потражите путем линка овде.

20-11-17
Мој избор

Породична фирма „Petite Geneve Petrović“, уз подршку Амбасаде Швајцарске федерације, сада већ 12.годину заредом награђује најбоље дипломце Универзитета у Београду. За овогодишњу награду могу конкурисати сви дипломци који су, без понављања године студија, дипломирали у школској 2016/2017 години са просечном оценом вишом од 9,00 (основне или мастер студије).

Компанија „Petite Geneve Petrović“одговорним пословањем и жељом да улаже у развој заједнице у којој послује, сваке године одаје признање највреднијим и најталентованијим студентима Београдског универзитета. Конкурс за награду „Круна успеха“ окупља најуспешније дипломце, младе и  перспективне људе који се налазе пред новим изазовима, као што су запослење и изградња каријере.

Сваке године, одбор за доделу награде дефинише тему есеја, након чега ужи круг пријављених дипломаца своје погледе и ставове дели кроз интервју са члановима комисије коју чини независни стручни жири. Својим талентима, успесима и животним причамакоје су увек другачије и посебне, одабрани дипломци сваке године импресионирају чланове комисије пред којом је и ове године тежак задатак, јер бирају најбоље од најбољих.

Као подстрек и мотивацију за даље усавршавање, породица Петровић одлучила је да одабрани тандем дипломаца дарује „Rolex“ часовницима, па тако награда „Круна успеха“ превазилази индивидуално признање и указује на потенцијал подршке младим стручњацима из свих области, али и на симболичан начин подстиче развој друштвене свести о будућности успешније и перспективније Србије.

Информације о конкурсу:

Конкурс је отворен до 22. 11. 2017. године. Кандидати треба да доставе следећа документа:

·         Детаљну биографију

·         Фотокопију дипломе и оверену потврду факултета о завршеним студијама

·         Фотографију новијег датума

Све додатне информације могуће је пронаћи на званичном сајту www.krunauspeha.rs, путем телефона 011/367-47-72 или мејла krunauspeha@havas.rsсваког радног дана од 12 до 16 часова.

09-11-17
Мој избор

Канцеларија за младе општине Чукарица организује дванаести циклус стручне праксе намењен студентима завршних година високошколских установа и дипломцима са пребивалиштем или боравиштем на територији општине Чукарица.  Стручна пракса обављаће се у одређеним одељењима Општинске управе (економија, право, архитектура, грађевинарство, IT сектор, политичке науке и култура).

Програм стручне праксе одвијаће се у периоду од 4. децембра 2017. до 5. марта 2018. године. Потребно је да до 24. новембра пошаљете своју радну биографију са фотографијом на e-mail: kzm@cukarica.rs и да нагласите у којем сектору желите да похађате програм стручне праксе.

06-11-17
Мој избор

Више информација потражите овде.

06-11-17
Мој избор

Фирма Линднер једна је од водећих европских компанија уграђевинској индустрији и индустрији производње грађевинских материјала. Са преко 5000 запослених наша фирма је лидер, како у Европи, тако и широм света у извођењу висококвалитетних и захтевних грађевинских радова. Матична фирма ЛинднерАГ основана је пре 50 година у Арнсторфу, у Немачкој, док је Линднер д.о.о Београд основан пре 13 година као регионални центар за земље у окружењу. 

Највећи капитал наше фирме су заправо наши запослени, којима нудимо велике могућности напредовања и просперитет у каријери. Наш менаџмент пружа максимум флексибилности и самосталности у раду и одлучивању, нарочито када је у питању потреба за хитним доношењем одлука.

 

Наша фирма у Београду нуди могућност обављања:

 

ПЛАЋЕНЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У ТРАЈАЊУ ОД 2 (ДВА) МЕСЕЦА ПОЧЕВ ОД 1. 11. 2017. ГОДИНЕ,

1 извршилац (М/Ж),

МЕСТО РАДА: БЕОГРАД

 

Уколико сте заинтересовани, молимо да Ваше пријаве за обављање стручне праксе доставите на следећу адресу: office@lindner-beograd.com или Линднер д.о.о. Београд, Боре Станковића 17, 11118 Београд

Уколико желите додатне информације о нашој фирми, можете посетити наш сајт:www.lindner-group.com

30-10-17
Мој избор

Грађевински факултет у Београду организује припремну наставу за полагање пријемног испита из математике 2018. Настава се одржава суботом од 10 часова на факултету и почиње 28.10.2017.

 

Планом је предвиђено 48 часова које држе професори и асистенти математике Грађевинског факултета. Часови су организовани тако да се у блок настави од 3 часа сваког викенда обради по једна или две тематске јединице заступљене на пријемном испиту. Детаљан план рада кандидати ће добити на првом часу. 

 

Пријављивање заинтересованих кандидата као и све додатне информације могу се добити на телефон: (011)3218510  радним данима од 9 до 15 часова. Пријављивање почиње у среду 20.септембра.

 

Цена курса је 32000 динара.

02-10-17
Мој избор

Имамо велико задовољство да Васпозовемо на Прву међународну студентску конференцију “Мултидисциплинарни приступ савременим истраживањима” који ће се одржати 25. и 26. новембра 2017. године у просторијама Централног института за конзервацију, Теразије 26, Београд.

Више информација потражите путем линка овде.

27-09-17
Мој избор
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011