Све вести на сајту

Часопис Нова економија позива заинтересоване студенте да се пријаве на бесплатну радионицу „Зашто је важно да будете обавештени - шта је вест, а шта је спин?“

Трибина се одржава у Коларчевој задужбини 16. јуна од 11.30 до 13ч.

Пријаве на: office@big.co.rs

07-06-18
Мој избор

У оквиру другог циклуса за студенте Грађевинског  факултета  обезбеђено је 21 место за стручну праксу. Конкурс је отворен до 17. јуна 2018.

Конкурс је намењен пре свега студентима којима је потребно да обаве обавезну стручну праксу.

Стручна пракса у области грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре реализује се другу годину за редом, и резултат је сарадње Универзитета у Београду и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Више информација потражите путем линка овде.

24-05-18
Мој избор

Студенти Грађевинског факултета израдили су, заједно са ђацима из средње архитектонске школе, кућу од папира и тиме привукли пажњу и додатне похвале на 44. међународном сајму грађевинарства у Београду. Kратки видео о томе можете погледати овде.

 

24-04-18
Мој избор

Интернационална конференција студената грађевине ISUCCES са вишегодишњом традицијом, одржава се и ове године на Грађевинском факултету у Осијеку, од 1. до 7. јула. Тимови учесника у саставу од по два студента основних или мастер студија могу се пријавити за учешће до 15. маја, при чему је неопходно да пошаљу апстракт научног рада који ће представити на конференцији. Такође, тимови имају задатак да осмисле макету зграде коју ће током конференције правити и која ће последњег дана бити тестирана на сеизмичке утицаје. Победници у категорији презентовања, као и у категорији најотпорније зграде биће награђени! Сви трошкови учешћа, смештаја и хране су покривени, па је на учесницима да се постарају искључиво за путне трошкове.

Више информација може се наћи на сајту  https://sgfos.com/en/isucces2018/, а за искуства, савете и помоћ при пријави на располагању стоје прошлогодишњи учесници Синиша Саватовић (соба 4)  и Исидора Јаковљевић (светларник, соба 5).

03-04-18
Мој избор

Студенти са нашег Факултета, са Катедре за управљање пројектима у грађевинарству освојили прво место у финалу државног тамичења у управљању пројектима и представљаће Србију на светском финалу. Више о томе прочитајте овде.

03-04-18
Мој избор

Више информација о Конкурсу можете погледати путем линкова овде тј. овде.

31-01-18
Мој избор

Министарство омладине и спорта расписало je Конкурс за стипендирање до 900 најбољих студената завршне године основних академских студија и до 400 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија, за школску 2017/18. годину. Детаљнија информација о конкурсу, укључујући текст конкурса, образац за конкурисање и преосталу конкурсну документацију може се наћи на следећој страници:

http://www.fondzamladetalente.rs/objavljen-konkurs-za-stipendiranje-stu-2/

 

29-01-18
Мој избор
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011