Све вести на сајту

Грађевински факултет Универзитета у Београду расписује јавни позив за учешће у програму летње стручне праксе школске 2016/17. године, више имформација можете пронаћи овде.

20-07-17
Студије

Студенти завршних година су обавезни да на време Студентској служби поднесу захтев за одобрење теме завршног рада и регулишу недостајуће испитне пријаве. До 30. септембра студент мора да положи све испите, одради студентску праксу и одбрани завршни рад.

13-07-17
Студије

У Библиотеци  и на сајту Грађевинског факултета налази се Извештај комисије о прегледу и оцени докторске дисертације Сање Јоцковић, дипл.грађ.инж. под насловом:

“ФОРМУЛАЦИЈА И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА КОНСТИТУТИВНОГ МОДЕЛА ЗА ПРЕКОНСОЛИДОВАНЕ ГЛИНЕ“

Комисија у саставу:

 1. В. проф. др Мирјана Вукићевић, дипл. грађ. инж.

 2. Доц. др Селимир Леловић, дипл. грађ. инж.

 3. Проф. др Мирослав Живковић, дипл. маш. инж. (Факултет инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу)

 4. др Борис Јеремић, дипл. грађ. инж., редовни професор, Department of Civil and Environmental Engineering, University of California, Davis

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 13.08.2017. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

 

13-07-17
Студије

Одлуку о важењу положеног писменог дела испита можете видети овде.

13-07-17
Студије

Делегација са кинеског универзитета Chang'an посетила је Грађевински факултет у Београду, 26.06.2017. године. Посета је имала за циљ јачање односа између ова два факултета као и успостављање будуће сарадње на пољу пракси и стручног усавршавања наших студената на кинеском универзитету. Након састанка оба факултета изразила су жељу за будућом сарадњом, а у наредном периоду се планира потписивање споразума о сарадњи два факултета. Више информација о наставку студија на факултету Chang'an можете пронаћи овде као и на следећем линку. 

05-07-17
Студије

Одлуку о полагању максималног броја испита у апсолвентском року можете видети овде.

02-06-17
Студије

 

Dragi kolega/Draga koleginice, 

 

Podsećamo Vas da je u toku sprovođenje istraživanja (upitnika) za potrebe međunarodnog projekta EUROSTUDENT. U okviru ovog upitnika biće Vam postavljena pitanja u vezi životnog standarda, mobilnosti, perspektive u pogledu zapošljivosti, kao i zadovoljstva studijama. Ukoliko do sada niste popunili upitnik, a želite da učestvujete u istraživanju, onlajn verziji upitnika možete pristupiti klikom na link https://upitnik.rcub.bg.ac.rs/index.php/493649?lang=sr-Latn.

 Za popunjavanje upitnika biće Vam potrebno oko 20 minuta. Molimo Vas da pitanja pažljivo pročitate i odgovorite u skladu sa uputstvom. Odgovori su u potpunosti anonimni – ne postoji mogućnost da znamo ko je popunio anketu, niti da povežemo Vaše odgovore sa Vama. Prikupljeni podaci biće upotrebljeni isključivo u svrhu istraživanja.

 Za sva dodatna pitanja i komentare, možete nam se obratiti putem mejla, na adresu eurostudent@rect.bg.ac.rs. 

 

Srdačan pozdrav,

 

Predsednik Konferencije univerziteta Srbije (KONUS)

akademik Vladimir Bumbaširević

 

 

 

 

 

 

 

23-05-17
Студије
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011