Све вести на сајту

Студенти завршних година су обавезни да на време Студентској служби поднесу захтев за одобрење теме завршног рада и регулишу недостајуће испитне пријаве. До 30. септембра студент мора да положи све испите, одради студентску праксу и одбрани завршни рад.

12-06-17
Студије

Одлуку о полагању максималног броја испита у апсолвентском року можете видети овде.

02-06-17
Студије

 

Dragi kolega/Draga koleginice, 

 

Podsećamo Vas da je u toku sprovođenje istraživanja (upitnika) za potrebe međunarodnog projekta EUROSTUDENT. U okviru ovog upitnika biće Vam postavljena pitanja u vezi životnog standarda, mobilnosti, perspektive u pogledu zapošljivosti, kao i zadovoljstva studijama. Ukoliko do sada niste popunili upitnik, a želite da učestvujete u istraživanju, onlajn verziji upitnika možete pristupiti klikom na link https://upitnik.rcub.bg.ac.rs/index.php/493649?lang=sr-Latn.

 Za popunjavanje upitnika biće Vam potrebno oko 20 minuta. Molimo Vas da pitanja pažljivo pročitate i odgovorite u skladu sa uputstvom. Odgovori su u potpunosti anonimni – ne postoji mogućnost da znamo ko je popunio anketu, niti da povežemo Vaše odgovore sa Vama. Prikupljeni podaci biće upotrebljeni isključivo u svrhu istraživanja.

 Za sva dodatna pitanja i komentare, možete nam se obratiti putem mejla, na adresu eurostudent@rect.bg.ac.rs. 

 

Srdačan pozdrav,

 

Predsednik Konferencije univerziteta Srbije (KONUS)

akademik Vladimir Bumbaširević

 

 

 

 

 

 

 

23-05-17
Студије

У Библиотеци и на сајту Грађевинског факултета налази се Извештај комисије о прегледу и оцени докторске дисертације Јелене Ћириловић, дипл.грађ.инжпод насловом:

" AN INTEGRATED NETWORK - LEVEL MANAGEMENT MODEL FOR MAINTENANCE OF FLEXIBLE PAVEMENTS" 

„ИНТЕГРИСАНИ МОДЕЛ УПРАВЉАЊА ОДРЖАВАЊЕМ ФЛЕКСИБИЛНИХ КОЛОВОЗА НА НИВОУ МРЕЖЕ”

 Комисија у саставу:

1. Др Ненад Шушић, научни саветник ИМС

2. В. проф. др Горан Младеновић, дипл.грађ.инж.

3. Доц. др Немања Бранисављевић, дипл.грађ.инж.

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 07.05.2017. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

07-04-17
Студије

У Библиотеци и на сајту Грађевинског факултета налази се Извештај комисије о прегледу и оцени докторске дисертације Александра Радевића, маст.инж.грађ. под насловом:

"КАРАКТЕРИСТИКЕ АСФАЛТНИХ МЕШАВИНА СА АГРЕГАТОМ ОД РЕЦИКЛИРАНОГ БЕТОНА"

 Комисија у саставу:

1. В. проф. др Горан Младеновић, дипл.грађ.инж.,

2. В. проф. др Гордана Топличић Ћурчић, дипл.грађ.инж.

(Грађевинско-архитектонски  факултет, Универзитет у Нишу),

3. Доц. др Димитрије Закић, дипл.грађ.инж.

4. Доц. др Александар Савић, дипл.грађ.инж.

Са овим Извештајем и докторском дисертацијом се можете упознати до 04.05.2017. године, односно евентуалне примедбе у писаном облику можете доставити до наведеног рока.

 

 

 

 

 

04-04-17
Студије

У недељу 9. априла и недељу 23. априла 2017. одржаће се априлски апсолвентски рок. До померања првог термина априлског апсолвентског рока дошло је због председничких избора.

27-03-17
Студије

Допуну Одлуке о висини школарине и осталих накнада донету на седници Савета Грађевинског факултета 23.12.2016. године можете видети овде, а 24.02.2017. године можете видети овде.

01-03-17
Студије
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011