Све вести на сајту

Позивају се сви студенти модула Хидротехника и водно еколошко инжењерство, али и остали заинтересовани студенти, да и ове године присуствују традиционалној манифестацији “Сусрет студената хидротехнике“. Манифестација ће се одржати у Свечаној сали факултета у петак 15.12.2017. године са почетком од 14:00.

Овогодишњи програм обухватиће презентације из области:

  • пројектовања водоводних и канализационих система,
  • пројектовања дренажних система,
  • употребе нових метода и технологија у пројектовању, и др.

Један од циљева манифестације и ове године је дружење студената хидротехнике – као и свих оних који су заинтересовани да то и постану – са старијим и млађим колегама, али и асистентима и професорима Катедре за ХВЕ.

Поздрав од свих запослених на Катедри за хидротехику и водно еколошко инжењерство!

11-12-17
Мој избор

У организацији Катедре за управљање пројектима у грађевинарству, а уз несебичну помоћ Коридора Србије и генералног спонзора “Trace Group Hold PLC”, 11. новембра 2017. године око 150 студената је имало прилику да посети градилиште аутопута Коридор 10 (Е75). Инжењери Коридора Србије, као и инжењери из редова извођача радова и стручног надзора, упознали су студенте са технологијом извођења најкомплекснијих врста радова на тешкој стабилизацији косина, изградњи мостова и тунела, а такође и проблемима са којима су се сусретали и начинима на које су исте решавали. Студенти су имали и јединствену прилику да уживо присуствују секундарном минирању на ЛОТ-у 5 у Момином камену. Како је све то изгледало можете погледати на линку овде.

07-12-17
Мој избор

 Услови су следећи:

 

*         Завршна година факултета (2 до 3 испита) или завршен факултет или студент на Мастер студијама

*         Без радног искуства

*         До 30 година

*         Возачка дозвола

У прилогу је оглас.

06-12-17
Мој избор

Обавештавају се сви заинтересовани да је донета одлука о расписивању конкурса за доделу стипендија Фондације Косте Мигрића за школску 2017/2018. годину.
Рок за подношење пријава  студената почиње од 05. децембра 2017. године.

Додатне информације потражите овде.

05-12-17
Мој избор

Обавештавају се заинтересовани да је донета одлука о расписивању конкурса за доделу "Награде Миливоје Јовановића и Луке Ћеловића" за стручне радове студената из области правних и економских наука из средстава Задужбине Миливоја Јовановића и Луке Ћеловића  за школску 2017/2018. годину.
Рок за подношење пријава  студената почиње од 05. децембра 2017. године.

Више информација потражите путем линкова 1  2  3

05-12-17
Мој избор

Фирма Линднер једна је од водећих европских компанија уграђевинској индустрији и индустрији производње грађевинских материјала. Са преко 5000 запослених наша фирма је лидер, како у Европи, тако и широм света у извођењу висококвалитетних и захтевних грађевинских радова. Матична фирма ЛинднерАГ основана је пре 50 година у Арнсторфу, у Немачкој, док је Линднер д.о.о Београд основан пре 13 година као регионални центар за земље у окружењу. 

Највећи капитал наше фирме су заправо наши запослени, којима нудимо велике могућности напредовања и просперитет у каријери. Наш менаџмент пружа максимум флексибилности и самосталности у раду и одлучивању, нарочито када је у питању потреба за хитним доношењем одлука.

 

Наша фирма у Београду нуди могућност обављања:

 

ПЛАЋЕНЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У ТРАЈАЊУ ОД 2 (ДВА) МЕСЕЦА ПОЧЕВ ОД 1. 11. 2017. ГОДИНЕ,

1 извршилац (М/Ж),

МЕСТО РАДА: БЕОГРАД

 

Уколико сте заинтересовани, молимо да Ваше пријаве за обављање стручне праксе доставите на следећу адресу: office@lindner-beograd.com или Линднер д.о.о. Београд, Боре Станковића 17, 11118 Београд

Уколико желите додатне информације о нашој фирми, можете посетити наш сајт:www.lindner-group.com

30-10-17
Мој избор

Грађевински факултет у Београду организује припремну наставу за полагање пријемног испита из математике 2018. Настава се одржава суботом од 10 часова на факултету и почиње 28.10.2017.

 

Планом је предвиђено 48 часова које држе професори и асистенти математике Грађевинског факултета. Часови су организовани тако да се у блок настави од 3 часа сваког викенда обради по једна или две тематске јединице заступљене на пријемном испиту. Детаљан план рада кандидати ће добити на првом часу. 

 

Пријављивање заинтересованих кандидата као и све додатне информације могу се добити на телефон: (011)3218510  радним данима од 9 до 15 часова. Пријављивање почиње у среду 20.септембра.

 

Цена курса је 32000 динара.

02-10-17
Мој избор
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011