Све вести на сајту

Програм стипендија немачке привреде Зоран Ђинђић покренут је са идејом да младим људима из региона Западног Балкана пружи прилику стручног усавршавања у Немачкој у трајању од три до шест месеци, а уз финансијску подршку Немачког министарства за економску сарадњу и развој (BMZ) и компанија учесница.

Више детаља потражите путем линкова овде тј. овде.

18-10-17
Мој избор

Грађевински факултет у Београду организује припремну наставу за полагање пријемног испита из математике 2018. Настава се одржава суботом од 10 часова на факултету и почиње 28.10.2017.

 

Планом је предвиђено 48 часова које држе професори и асистенти математике Грађевинског факултета. Часови су организовани тако да се у блок настави од 3 часа сваког викенда обради по једна или две тематске јединице заступљене на пријемном испиту. Детаљан план рада кандидати ће добити на првом часу. 

 

Пријављивање заинтересованих кандидата као и све додатне информације могу се добити на телефон: (011)3218510  радним данима од 9 до 15 часова. Пријављивање почиње у среду 20.септембра.

 

Цена курса је 32000 динара.

02-10-17
Мој избор

Савез студената Београда је расписао конкурс за доделу стипендија студентима београдских факултета и високих школа чији је оснивач Република Србија.

Конкурс траје у периоду од 9 до 20.10.2017.

Више информација  потражите путем линкова овде тј. овде.

29-09-17
Мој избор

Имамо велико задовољство да Васпозовемо на Прву међународну студентску конференцију “Мултидисциплинарни приступ савременим истраживањима” који ће се одржати 25. и 26. новембра 2017. године у просторијама Централног института за конзервацију, Теразије 26, Београд.

Више информација потражите путем линка овде.

27-09-17
Мој избор

Кинеска компанија “China Shandong International Economic & Technical ogranak Beograd” тражи једног кандидата са знањем енглеског језика за обављање стручне праксе у периоду од три месеца. Контакт особа Татјана Солдат чији је имејл - tatjanasoldat@yahoo.com

У питању је компанија са којом Грађевински факултет има споразум о пословно-техничкој сарадњи. Кандидат би обављао административне послове уз могућност каснијег запослења. Компанија изводи инфраструктурне и објекте зградарства у нашој земљи.

25-09-17
Мој избор

Београдска отворена школа отворила конкурс за упис јубиларне 25. генерације студената на једногодишњи мултидисциплинарни програм неформалног образовања "Студије будућности".

Више информација потражите путем линка овде.

20-06-17
Мој избор

Обавештавају се студенти основних и дипломских академских студија да ће се у периоду од 30.05.-01.06.2017. у сали 141 одржати Радионица на тему:

"Fire design of structures according to Eurocode". Предавач је Lect. Dr. eng. Ioan BOTH, са Политехничког универзитета у Темишвару.

Кратак програм радионице и контакт информације налазе се на постеру (линк).
Моле се заинтересовани студенти да учешће потврде на mmarjanovic@grf.bg.ac.rs.

22-05-17
Мој избор
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011